Caracteristici organoleptice:

-contine particule din bobul de grau,mai mici de jumatate sau sfertul de bob.fractii din endospermul bobului in amestec cu faina.Pestrita,neuniforma,predomina culoarea invelisurilor exterioare ale bobului de grau.

-miros placut,specific fainii si graului maruntit,fara miros de mucegai,de incins sau alt miros strain.

-gust normal,putin dulceag,nici amar,nici acru,fara scrasnet la mestecare datorita impuritatilor minerale,nisip,pamant.

- nu se admite prezenta insectelor sau acarienilor in nici un stadiu de dezvoltare.

Caracteristice fizico-chimice:

Umiditate max.14.5%; Aciditate, grade max. 5%; Continut gluten umed, min.22%; Indice de deformare 2…12 mm; Continut de cenusa raportat la s.u.%max-2.20%; Continut de cenusa insolubila in HCL 10%,max 0.2%;

Granulozitate / rest pe sita cu latura 0,5 mm: lipsa; Granulozitate / rest pe sita din tesatura tip matase nr. 8 (180 gm), % max: 70; Granulozitate / trece prin sita din tesatura tip matase nr. 10 (125 qm) % max: 45; Impuritati metalice / sub forma de pulbere, mg/kg, max: 3; Impuritati metalice sub forma de aschii: lipsa.

 

Comments are closed.

Retete culinare

Viziteaza eBucate.ro pentru retete culinare ca la mama acasa, dar si pentru a particioa la promotii si concursuri.

Cariere la Enache Morarit

Alatura-te echipei Enache Morarit. Depune CV-ul tau la sectiunea "Cariere".

Brichetare biomasa

Enache Morarit este unic importator si distribuitor al utilajelor pentru brichetat masa vegetala BIOMASSER si TOMMASER. Va rugam sa vizitati site-ul nostru dedicat comercializaraii de utilaje.
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.